Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
humaid الصيادلة
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Matar geeft een lange en hoge pass. bin AL Hawzai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baloushi. Baloushi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
bin Hufi probeert naar een medespeler te passen. Abdu Serkal rent richting de bal. Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hana Jahouri passt de bal in één keer door. Matar heeft problemen om de bal te vangen. Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser rent richting de bal. Naser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: humaid 52%, الصيادلة 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
humaid - الصيادلة 0:0

60e minuut.
bin AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Omer speelt de bal door. Matar is nu in balbezit. Matar geeft de bal voor. Sulaiman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
humaid - الصيادلة 0:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hufi geeft de bal voor. Fadl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
humaid - الصيادلة 0:2

83e minuut.
bin Butti rent richting de bal. bin Butti geeft de bal voor. Al Majed probeert de bal aan de voet te houden. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: humaid 51%, الصيادلة 49%.
humaid - الصيادلة 0:2