Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
اعللااتلا THE GOAL
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Al Majed bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Majed geeft een lange en hoge pass. El Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai is nu in balbezit. Awzai draait met de bal, schiet en ... AL Omer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Klungelig pakt El Matsu de bal. Al Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Matsu maakt een afschuwelijke overtreding. El Matsu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Al Majed is nu in balbezit. Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Forouhar onderschept slim de pass. Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
اعللااتلا - THE GOAL 0:1

13e minuut.
Al Majed bereikt de bal nog maar net als eerste. Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. Forouhar speelt de bal door. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Al Baloushi rent richting de bal. Al Baloushi passt de bal zonder na te denken. Al Majed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Shehhi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Forouhar kopt de bal weg. Klungelig pakt Awzai de bal. Al Matar is nu in balbezit. Awzai onderschept slim de pass. Awzai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Abdu Shehhi de bal. Shehhi rent richting de bal. Abdu Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Shehhi draait met de bal, schiet en ... EL Humaid probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moradi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hana Nayhan heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
اعللااتلا - THE GOAL 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اعللااتلا 64%, THE GOAL 36%.
اعللااتلا - THE GOAL 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Al Matar de bal. AL Humaid rent richting de bal. AL Humaid passt de bal in één keer door. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Shehhi rent richting de bal. Hana Nayhan onderschept slim de pass. Hana Nayhan passt de bal met de wreef. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi haalt uit met een fantastische trap. Al Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Al Gobash de bal onder controle te krijgen. Shehhi rent richting de bal. Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. Forouhar draait met de bal, schiet en ... Shehhi kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
bin AL Sakhtyani geeft een hoge lob. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Forouhar haalt uit met een fantastische trap. Al Mustafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اعللااتلا - THE GOAL 0:3

89e minuut.
Hana Nayhan rent richting de bal. Hana Nayhan speelt de bal door. Al Gobash rent richting de bal. Moradi onderschept slim de pass. Moradi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اعللااتلا 55%, THE GOAL 45%.
اعللااتلا - THE GOAL 0:3