Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real maddred cleophas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Serkal rent richting de bal. Serkal geeft de bal voor. Klungelig pakt Hana Fahir de bal. bin Butti rent richting de bal. bin Butti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
bin AL Harbi kopt de bal weg. bin Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. bin Bdeir passt de bal zonder na te denken. bin Butti is nu in balbezit. bin Butti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ahmad Yousif raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Fouad komt het veld opgelopen.

21e minuut.
AL Sakhtyani met de inworp. El Darwish geeft een lange en hoge pass. Al Baloushi kopt de bal weg. bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti schiet op doel. bin Shehhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Serkal heeft problemen om de bal te vangen. El Fouad is nu in balbezit. Serkal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Serkal krijgt een gele kaart.

26e minuut.
bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Butti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darwish speelt de bal door. bin Bdeir neemt de penalty, wat een uithaal! bin Shehhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real maddred - cleophas 0:1

28e minuut.
El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad probeert naar een medespeler te passen. Al Gobash is nu in balbezit. Abbas rent richting de bal. Abbas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real maddred - cleophas 1:1

31e minuut.
bin AL Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Abed Mustafa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abbas de bal. Abbas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real maddred 57%, cleophas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real maddred - cleophas 1:1

49e minuut.
bin AL Harbi probeert naar een medespeler te passen. Serkal controleert de bal met de borst. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash is nu in balbezit. Al Gobash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
bin Butti is nu in balbezit. El Fouad rent richting de bal. bin Butti onderschept slim de pass. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ... bin Shehhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
bin Yaseen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir begaat een overtreding. bin Bdeir krijgt een gele kaart. bin Humaid roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Humaid kan niet meer verder spelen. Al Nayhan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Al Gobash rent richting de bal. Al Gobash schiet op doel. Abdu Omer geeft een lange en hoge pass. El Fouad kan de bal niet met de borst controleren. El Fouad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real maddred 66%, cleophas 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real maddred - cleophas 1:1