Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Egyptian pharoes real maddred
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Abdu Hufi speelt de bal door. bin Mustafa rent richting de bal. bin Humaid begaat een overtreding. bin Humaid krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Inworp. Jaber met de inworp. bin Humaid controleert de bal met de borst. bin Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustafa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Al Baloushi kopt de bal weg. Beitar rent richting de bal. Abed Mustafa begaat een overtreding. Beitar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beitar kan niet meer verder spelen. bin Faraj komt het veld opgelopen. Abdu Hufi met een snel genomen vrije trap. Daar is Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustafa schiet op doel. bin Shehhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
bin Shehhi met een sublieme pass. Hana Fahir geeft een hoge lob. Abed Yaseen heeft problemen om de bal te vangen. Al Gobash is nu in balbezit. Al Gobash draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hana Rabee probeert de bal met de borst te controleren. Abbas rent richting de bal. Abbas passt de bal zonder na te denken. Al Gobash is nu in balbezit. Al Gobash schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Egyptian pharoes - real maddred 0:1

26e minuut.
Hana Fahir trapt de bal weg. Hana Rabee speelt de bal door. Daar is Abed Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbas rent richting de bal. Abbas draait met de bal, schiet en ... bin Hussein Bilal bokst de bal weg.

30e minuut.
Hana Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer onderschept slim de pass. Abdu Omer met een sublieme pass. Klungelig pakt Al Gobash de bal. Al Gobash draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ahmad Yousif passt de bal met de wreef. Abbas is nu in balbezit. Al Anbari maakt een afschuwelijke overtreding. Al Anbari krijgt een gele kaart.

34e minuut.
bin Humaid is nu in balbezit. Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. Fahir probeert naar een medespeler te passen. bin Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustafa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Egyptian pharoes - real maddred 1:1

41e minuut.
bin Humaid geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abed Mustafa met de inworp. Klungelig pakt Abbas de bal. Abbas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egyptian pharoes 42%, real maddred 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Egyptian pharoes - real maddred 1:1

57e minuut.
bin Yaseen is nu in balbezit. Hana Rabee is nu in balbezit. bin Yaseen begaat een overtreding. Hana Rabee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hana Rabee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Shehhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Mustafa is nu in balbezit. bin Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Egyptian pharoes - real maddred 2:1

71e minuut.
bin Yaseen rent richting de bal. bin Yaseen geeft de bal voor. Al Anbari rent richting de bal. Abed Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Abed Mustafa draait met de bal, schiet en ... Paal! bin Hussein Bilal bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Abdu Omer met de inworp. Abbas rent richting de bal. Abbas schiet op doel. Abed Mustafa kopt de bal weg. bin Hussein Bilal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hana Rabee geeft de bal voor. Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahir passt de bal in één keer door. bin Mustafa is nu in balbezit. bin Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Egyptian pharoes - real maddred 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egyptian pharoes 48%, real maddred 52%.
Egyptian pharoes - real maddred 3:1