Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL ITTIHAD CLUB Legends if power beat us
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Al Hammadi probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa passt de bal met de wreef. Essa Hilali rent richting de bal. Essa Hilali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fahir passt de bal met de wreef. Daar is Al Majed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shrizi rent richting de bal. Al Majed verovert de bal door een tackle van achteren. Al Majed schiet op doel. Hana Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Al Huzayel speelt de bal door. Essa Hilali rent richting de bal. Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL ITTIHAD CLUB - Legends if power beat us 0:1

30e minuut.
Hana Sakhtyani geeft de bal voor. Hana Gobash probeert de bal aan de voet te houden. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Essa Hilali rent richting de bal. Essa Hilali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai begaat een overtreding. Hana Sakhtyani raakt geblesseerd tijdens het duel. Shrizi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Essa Hilali is nu in balbezit. Essa Hilali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL ITTIHAD CLUB 63%, Legends if power beat us 37%.
AL ITTIHAD CLUB - Legends if power beat us 0:1

47e minuut.
Hana Mansoor geeft een hoge lob. Essa Hilali rent richting de bal. Essa Hilali passt de bal zonder na te denken. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mansur kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdu Rasibi de bal. Abdu Rasibi geeft een hoge lob. Essa Hilali kan de bal niet met de borst controleren. Essa Hilali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Al Huzayel is nu in balbezit. Essa Hilali onderschept slim de pass. bin Jawhar heeft problemen om de bal te vangen. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL ITTIHAD CLUB - Legends if power beat us 0:2

63e minuut.
Klungelig pakt Abdu Rasibi de bal. Fahir is nu in balbezit. Fahir passt de bal met de wreef. Al Majed is nu in balbezit. Al Majed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Al Mutawa geeft een hoge lob. Al Hammadi kopt de bal weg. Al Majed bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Majed haalt uit met een fantastische trap. Hana Hufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL ITTIHAD CLUB - Legends if power beat us 1:2

71e minuut.
Al Mutawa verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mutawa speelt de bal door. Abdu Rasibi is nu in balbezit. Al Majed verovert de bal door een tackle van achteren. Al Majed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
El Yaseen geeft een hoge lob. Al Hammadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shrizi speelt de bal door. Essa Hilali is nu in balbezit. Essa Hilali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL ITTIHAD CLUB 67%, Legends if power beat us 33%.
AL ITTIHAD CLUB - Legends if power beat us 1:2