Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frdwsdawr3 real maddred
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Abbas passt de bal zonder na te denken. Abed Mustafa rent richting de bal. Abed Mustafa met een sublieme pass. Abbas rent richting de bal. Abbas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hana Khetbi speelt de bal door. bin Humaid is nu in balbezit. Al Khaleel onderschept slim de pass. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
frdwsdawr3 - real maddred 1:0

20e minuut.
bin Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Humaid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Al Gobash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Gobash schiet op doel. Abdu Hufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
frdwsdawr3 - real maddred 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frdwsdawr3 38%, real maddred 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
frdwsdawr3 - real maddred 1:1

59e minuut.
Al Noubi geeft een lange en hoge pass. Al Minhali is nu in balbezit. Darwish onderschept slim de pass. Darwish geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ahmad Yousif passt de bal met de wreef. bin Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel rent richting de bal. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
frdwsdawr3 - real maddred 2:1

80e minuut.
Al Noubi speelt de bal door. Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowfi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frdwsdawr3 60%, real maddred 40%.
frdwsdawr3 - real maddred 2:1