Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ananas FC lpl]hf,ulv
4-3-3 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Nard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak onderschept slim de pass. Mubarak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesmari is nu in balbezit. Abdu Rabee onderschept slim de pass. Abdu Rabee schiet op doel. Al Sulaiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mesmari kopt de bal weg. Rashid Suroor rent richting de bal. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sulaiman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Al Khaleel probeert naar een medespeler te passen. bin Shareef kopt de bal weg. Harbi is nu in balbezit. Abdu Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mubarak probeert naar een medespeler te passen. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani rent richting de bal. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Al Nayhan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Jahouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor speelt de bal door. Paal! Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - lpl]hf,ulv 1:0

36e minuut.
Rashid Suroor draait met de bal, schiet en ... bin AL Harbi kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Nayhan de bal. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hana Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Sakhtyani passt de bal met de wreef. Daar is bin AL Harbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Sakhtyani rent richting de bal. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Al Khaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 31%, lpl]hf,ulv 69%.
Ananas FC - lpl]hf,ulv 1:0

52e minuut.
Uthman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee geeft een hoge lob. Al Sulaiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Al Sulaiti met een sublieme pass. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulaiman krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Abdu Forouhar passt de bal in één keer door. Abdu Rabee is nu in balbezit. Abdu Rabee speelt de bal door. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan draait met de bal, schiet en ... Al Sulaiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Abdu Ichya onderschept slim de pass. Abdu Ichya met een sublieme pass. Rashid Suroor rent richting de bal. Rashid Suroor draait met de bal, schiet en ... Sulaiman probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Al Nard rent richting de bal. Al Nard geeft een hoge lob. Abdu Ichya probeert de bal aan de voet te houden. Mesmari is nu in balbezit. Mesmari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mesmari is nu in balbezit. Abdu Ichya onderschept slim de pass. Mesmari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesmari krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee onderschept slim de pass. Mesmari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesmari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Abdu Rabee raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Nayhan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak passt de bal zonder na te denken. Sulaiman heeft problemen om de bal te vangen. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor draait met de bal, schiet en ... Al Khaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 48%, lpl]hf,ulv 52%.
Ananas FC - lpl]hf,ulv 1:0