Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madrede UAE Megastars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El Sultan probeert naar een medespeler te passen. Hussain is nu in balbezit. Al Matar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hussain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Sultan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abed Mustafa met de inworp. El Sultan met een sublieme pass. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Serkal speelt de bal door. Al Matrooshi geeft de bal voor. EL Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Ichya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaber de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
El Sultan is nu in balbezit. El Sultan passt de bal met de wreef. EL Ichya is nu in balbezit. EL Ichya draait met de bal, schiet en ... Jaber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Metsu bokst de bal weg.

38e minuut.
Salem met een sublieme pass. EL Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nard speelt de bal door. EL Ichya is nu in balbezit. EL Ichya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Metsu trapt de bal weg. Serkal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Al Matar de bal onder controle te krijgen. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain schiet op doel. Al Ichya bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madrede 48%, UAE Megastars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madrede - UAE Megastars 0:0

57e minuut.
El Sultan is nu in balbezit. EL Nard verovert de bal door een tackle van achteren. EL Ichya rent richting de bal. EL Nard is nu in balbezit. EL Nard haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
El Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nard rent richting de bal. Abed Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nard onderschept slim de pass. EL Nard draait met de bal, schiet en ... bin Metsu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Nahyan is nu in balbezit. Serkal onderschept slim de pass. Serkal geeft een hoge lob. Salem rent richting de bal. Salem geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hana Hussain geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Hussain met een snelle inworp. EL Nard rent richting de bal. EL Nard geeft een hoge lob. bin Metsu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madrede 36%, UAE Megastars 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madrede - UAE Megastars 0:0