Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UAE Megastars madrede
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nahyan rent richting de bal. EL Nard onderschept slim de pass. EL Nard speelt de bal door. EL Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Ichya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Serkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Metsu rent richting de bal. Khattab verovert de bal door een tackle van achteren. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
bin Metsu trapt de bal weg. Serkal kopt de bal weg. Klungelig pakt Hana Hussain de bal. EL Ichya rent richting de bal. EL Ichya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Khattab is nu in balbezit. Khattab geeft een lange en hoge pass. Mousa Al Jaber speelt de bal door. El Sultan heeft problemen om de bal te vangen. El Sultan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. bin Metsu trapt de bal weg. Khattab kopt de bal weg. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UAE Megastars - madrede 1:0

45e minuut.
EL Nard rent richting de bal. Hana Hussain is nu in balbezit. EL Ichya onderschept slim de pass. EL Ichya draait met de bal, schiet en ... El Sultan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UAE Megastars - madrede 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UAE Megastars 66%, madrede 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UAE Megastars - madrede 1:1

52e minuut.
Serkal passt de bal in één keer door. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar speelt de bal door. Khattab rent richting de bal. Khattab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Al Matrooshi onderschept slim de pass. Al Matrooshi geeft een lange en hoge pass. Jaber heeft problemen om de bal te vangen. EL Ichya rent richting de bal. EL Ichya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
EL Ichya passt de bal met de wreef. Jaber is nu in balbezit. EL Nard is nu in balbezit. EL Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Ichya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Khattab de bal. Serkal rent richting de bal. Khattab schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khattab krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Al Matrooshi speelt de bal door. bin Metsu is nu in balbezit. El Sultan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Sultan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UAE Megastars 44%, madrede 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UAE Megastars - madrede 1:1