Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lpl]hf,ulv real mdread cr7
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 12.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Inworp. Abdu Forouhar met een snelle inworp. Daar is Khater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khater geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Matrooshi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak is nu in balbezit. Al Nayhan begaat een overtreding. Mubarak raakt geblesseerd tijdens het duel. Khater zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
El Gobash geeft een lange en hoge pass. Daar is Sulaiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Harbi rent richting de bal. bin Al Rabee onderschept slim de pass. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ... Al Khaleel bokst de bal weg.

34e minuut.
Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee onderschept slim de pass. Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Rabee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa geeft de bal voor. Abdu Forouhar heeft problemen om de bal te vangen. El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abdu Forouhar geeft de bal voor. Inworp. bin Hussain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Shehhi heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Shehhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Al Rabee maakt een snoekduik en kopt de bal. Sulaiman kopt de bal weg. Al Khaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lpl]hf,ulv 43%, real mdread cr7 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lpl]hf,ulv - real mdread cr7 0:0

58e minuut.
Matrooshi onderschept slim de pass. Matrooshi probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee onderschept slim de pass. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Al Nayhan onderschept slim de pass. Al Nayhan passt de bal zonder na te denken. Hana Darwish is nu in balbezit. Al Nayhan onderschept slim de pass. Al Nayhan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lpl]hf,ulv - real mdread cr7 1:0

86e minuut.
Al Nard onderschept slim de pass. El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash passt de bal in één keer door. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lpl]hf,ulv - real mdread cr7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lpl]hf,ulv 37%, real mdread cr7 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lpl]hf,ulv - real mdread cr7 1:1