Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ananas FC العمالقة
4-3-3 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Al Jahouri geeft de bal voor. Abdu Nayhan speelt de bal door. Ghudari probeert de bal aan de voet te houden. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt EL Ichya de bal. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak passt de bal zonder na te denken. Mesmari is nu in balbezit. Mesmari passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Huzayel rent richting de bal. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak speelt de bal door. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Al Mazem trapt de bal weg. Abdu Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir speelt de bal door. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abdu Nayhan is nu in balbezit. Abdu Nayhan haalt uit met een fantastische trap. Al Sulaiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - العمالقة 0:1

27e minuut.
Abdu Fahir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Nayhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesmari. Abdu Nayhan raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdu Nayhan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - العمالقة 0:2

27e minuut.
Daar is Al Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Nard. Al Nard krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Huzayel rent richting de bal. Mubarak onderschept slim de pass. Mubarak speelt de bal door. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Al Mazem bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Wuhaibi met een snelle inworp. Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Nayhan onderschept slim de pass. Abdu Nayhan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 45%, العمالقة 55%.
Ananas FC - العمالقة 0:2

53e minuut.
Hana Hufi is nu in balbezit. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak speelt de bal door. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hana Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak probeert naar een medespeler te passen. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
AL Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. AL Bdeir passt de bal in één keer door. Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Nayhan geeft de bal voor. Al Sulaiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - العمالقة 0:3

74e minuut.
Abdu Nayhan rent richting de bal. Ghudari onderschept slim de pass. Mesmari speelt de bal door. Hana Sakhtyani rent richting de bal. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Al Nard probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Hana Hufi met een snelle inworp. Al Wuhaibi controleert de bal met de borst. Al Wuhaibi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - العمالقة 0:4

85e minuut.
Rashid Suroor probeert de bal aan de voet te houden. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Bdeir met een sublieme pass. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Abdu Nayhan is nu in balbezit. Huzayel is nu in balbezit. Huzayel met een sublieme pass. Abdu Fahir rent richting de bal. Abdu Fahir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 49%, العمالقة 51%.
Ananas FC - العمالقة 0:4