Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
العمالقة Ananas FC
Normal Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
AL Bdeir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor met een sublieme pass. Mubarak rent richting de bal. Mubarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - Ananas FC 0:1

7e minuut.
AL Bdeir rent richting de bal. Rashid Suroor onderschept slim de pass. Rashid Suroor geeft een lange en hoge pass. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Al Mazem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Al Khaleel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Abdu Fahir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Wuhaibi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Wuhaibi draait met de bal, schiet en ... Al Sulaiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
العمالقة - Ananas FC 1:1

17e minuut.
Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman geeft een hoge lob. Al Wuhaibi probeert naar een medespeler te passen. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - Ananas FC 2:1

24e minuut.
Abdu Fahir met een snelle inworp. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad geeft een lange en hoge pass. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - Ananas FC 3:1

39e minuut.
Al Sulaiti trapt de bal weg. Mesmari heeft problemen om de bal te vangen. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad schiet op doel. Al Sulaiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - Ananas FC 4:1

41e minuut.
Harbi trapt de bal weg. Mubarak kopt de bal weg. Daar is AL Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani schiet op doel. Al Mazem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العمالقة 52%, Ananas FC 48%.
العمالقة - Ananas FC 4:1

48e minuut.
Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert EL Ichya de bal onder controle te krijgen. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
bin azad heeft problemen om de bal te vangen. AL Talyani rent richting de bal. bin azad rent richting de bal. AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mesmari probeert naar een medespeler te passen. Al Nard rent richting de bal. Al Nard speelt de bal door. Hana Sakhtyani rent richting de bal. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Wuhaibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Wuhaibi met een sublieme pass. AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - Ananas FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العمالقة 51%, Ananas FC 49%.
العمالقة - Ananas FC 5:1