Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UAE Megastars lpl]hf,ulv
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
bin matar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Nayhan rent richting de bal. bin matar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin matar krijgt een gele kaart. Al Nayhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Al Nayhan neemt zijn aanloop. bin Metsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UAE Megastars - lpl]hf,ulv 0:1

10e minuut.
Moradi is nu in balbezit. Nahyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahyan met een sublieme pass. Hussain rent richting de bal. Hussain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UAE Megastars - lpl]hf,ulv 1:1

13e minuut.
Homayoun geeft de bal voor. bin Shareef geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaber de bal. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan haalt uit met een fantastische trap. bin Metsu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
El Sultan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
El Sultan probeert naar een medespeler te passen. Abed Mustafa rent richting de bal. Homayoun speelt de bal door. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Khater geeft een hoge lob. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman met een sublieme pass. Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UAE Megastars - lpl]hf,ulv 2:1

33e minuut.
Abdu Rabee speelt de bal door. El Sultan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert bin AL Harbi de bal onder controle te krijgen. Hussain is nu in balbezit. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Al Minhali met de inworp. bin Shareef heeft problemen om de bal te vangen. bin Shareef met een sublieme pass. Abdu Rabee is nu in balbezit. Abdu Rabee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
El Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Sultan speelt de bal door. Hana Hussain rent richting de bal. Al Nayhan onderschept slim de pass. Al Nayhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UAE Megastars 64%, lpl]hf,ulv 36%.
UAE Megastars - lpl]hf,ulv 2:1

56e minuut.
Abed Mustafa passt de bal zonder na te denken. Nahyan is nu in balbezit. Nahyan speelt de bal door. Hussain rent richting de bal. Hussain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
El Sultan passt de bal in één keer door. Abed Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khater krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman met een sublieme pass. bin AL Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain onderschept slim de pass. Hussain haalt uit met een fantastische trap. Al Khaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sulaiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Moradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahyan onderschept slim de pass. Nahyan passt de bal in één keer door. Khattab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khattab haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UAE Megastars - lpl]hf,ulv 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UAE Megastars 34%, lpl]hf,ulv 66%.
UAE Megastars - lpl]hf,ulv 3:1