Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argent lpl]hf,ulv
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
bin Al Hufi is nu in balbezit. Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Rabee is nu in balbezit. Abdu Rabee schiet op doel. Abdu Omer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argent - lpl]hf,ulv 0:1

29e minuut.
Abdu Rabee speelt de bal door. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan passt de bal zonder na te denken. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mahmoud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harbi komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Abdu Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Shehhi passt de bal zonder na te denken. Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi schiet op doel. Al Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Al Nayhan is nu in balbezit. Al Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Shehhi passt de bal in één keer door. Harbi rent richting de bal. Harbi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argent 49%, lpl]hf,ulv 51%.
argent - lpl]hf,ulv 0:1

53e minuut.
Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater passt de bal met de wreef. Harbi rent richting de bal. Al Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shehhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
argent - lpl]hf,ulv 1:1

69e minuut.
Abdu Rabee onderschept slim de pass. Abdu Rabee met een sublieme pass. Khater probeert naar een medespeler te passen. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Msarri met een harde bal richting middenveld. AL Yaseen kopt de bal weg. Daar is Harbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shehhi onderschept slim de pass. Al Shehhi met een sublieme pass. Harbi is nu in balbezit. Harbi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
argent - lpl]hf,ulv 2:1

89e minuut.
AL Yaseen is nu in balbezit. Abdu Forouhar geeft de bal voor. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee is nu in balbezit. Abdu Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argent 49%, lpl]hf,ulv 51%.
argent - lpl]hf,ulv 2:1