Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
العمالقة UAE Megastars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
AL Bdeir geeft een hoge lob. bin matar kopt de bal weg. Klungelig pakt Nahyan de bal. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hana Hufi is nu in balbezit. Hussain onderschept slim de pass. EL Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hussain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - UAE Megastars 0:1

17e minuut.
El Hamdan is nu in balbezit. El Hamdan met een sublieme pass. Hussain is nu in balbezit. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - UAE Megastars 0:2

31e minuut.
Azad onderschept slim de pass. Azad geeft de bal voor. Hussain is nu in balbezit. Hussain schiet op doel. Al Mazem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - UAE Megastars 0:3

34e minuut.
bin AL Harbi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sulaiman met een snelle inworp. El Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hamdan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العمالقة 71%, UAE Megastars 29%.
العمالقة - UAE Megastars 0:3

46e minuut.
Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. El Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nard verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nard passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
El Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hamdan geeft de bal voor. Klungelig pakt EL Ichya de bal. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

68e minuut.
Nahyan rent richting de bal. Nahyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hana Hufi de bal onder controle te krijgen. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Al Mazem trapt de bal weg van het doel. El Sultan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hana Hufi de bal onder controle te krijgen. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Jaber geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Fahir met een snelle inworp. Al Nard is nu in balbezit. Al Nard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العمالقة 54%, UAE Megastars 46%.
العمالقة - UAE Megastars 0:3