Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ananas FC UAE Megastars
4-3-3 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
bin matar kopt de bal weg. Khattab heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Khattab onderschept slim de pass. Khattab draait met de bal, schiet en ... Al Sulaiti bokst de bal weg.

7e minuut.
Hana Hussain met een snelle inworp. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman geeft de bal voor. Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Hussain haalt uit met een fantastische trap. Al Sulaiti bokst de bal weg.

9e minuut.
Al Nard rent richting de bal. Hana Hussain onderschept slim de pass. Hana Hussain passt de bal zonder na te denken. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - UAE Megastars 1:0

13e minuut.
bin Mohamed heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Sultan. bin Mohamed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Mohamed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mubarak de bal. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hussain schiet op doel. Ghudari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ananas FC - UAE Megastars 1:1

23e minuut.
bin Mohamed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Sultan rent richting de bal. Rashid Suroor onderschept slim de pass. Rashid Suroor geeft een hoge lob. Daar is Jaber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - UAE Megastars 2:1

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azad zal de hoekschop nemen. Hussain probeert de bal aan de voet te houden. Khattab rent richting de bal. Khattab geeft de bal voor. Al Sulaiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 57%, UAE Megastars 43%.
Ananas FC - UAE Megastars 2:1

49e minuut.
Mubarak rent richting de bal. Mubarak geeft een lange en hoge pass. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor geeft een hoge lob. Hana Sakhtyani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Sulaiman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesmari is nu in balbezit. Khattab onderschept slim de pass. Khattab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Al Sulaiti met een harde bal richting middenveld. Rashid Suroor kopt de bal weg. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 48%, UAE Megastars 52%.
Ananas FC - UAE Megastars 2:1