Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real mdread cr7 argent
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Abdu Rasibi met een sublieme pass. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. Abdu Omer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Al Hufi met de inworp. Abdu Rasibi heeft problemen om de bal te vangen. El Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. El Gobash schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
AL Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Yaseen passt de bal in één keer door. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee schiet op doel. Jumaa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real mdread cr7 - argent 1:0

35e minuut.
bin Hussain geeft de bal voor. bin Al Rabee is nu in balbezit. Abdu Omer onderschept slim de pass. El Gobash rent richting de bal. El Gobash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real mdread cr7 - argent 2:0

45e minuut.
Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert bin Hareb de bal onder controle te krijgen. Abdu Shehhi rent richting de bal. Abdu Shehhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mdread cr7 43%, argent 57%.
real mdread cr7 - argent 2:0

47e minuut.
Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hana Darwish de bal. Al Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shehhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real mdread cr7 - argent 2:1

51e minuut.
El Gobash is nu in balbezit. El Gobash passt de bal in één keer door. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ... Abdu Omer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real mdread cr7 - argent 3:1

53e minuut.
bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussain geeft de bal voor. Abdu Shehhi kopt de bal weg. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash met een sublieme pass. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee onderschept slim de pass. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real mdread cr7 - argent 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mdread cr7 36%, argent 64%.
real mdread cr7 - argent 4:1