Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
العمالقة madrede
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Metsu is nu in balbezit. Al Nard onderschept slim de pass. Al Nard met een sublieme pass. AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... Al Ichya bokst de bal weg.

5e minuut.
Abdu Fahir is nu in balbezit. Abdu Fahir geeft een hoge lob. Daar is AL Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani haalt uit met een fantastische trap. Al Ichya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Al Nard passt de bal in één keer door. AL Talyani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talyani rent richting de bal. AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. AL Talyani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
AL Bdeir kopt de bal weg. Al Nard probeert de bal aan de voet te houden. AL Talyani rent richting de bal. Al Nard is nu in balbezit. Al Nard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
bin Metsu probeert naar een medespeler te passen. Salem is nu in balbezit. Salem speelt de bal door. EL Ichya is nu in balbezit. EL Ichya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Al Matrooshi geeft een lange en hoge pass. AL Hussain kopt de bal weg. Daar is AL Talyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... Al Ichya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
العمالقة - madrede 1:0

45e minuut.
AL Bdeir passt de bal zonder na te denken. bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Metsu passt de bal in één keer door. EL Ichya rent richting de bal. EL Ichya haalt uit met een fantastische trap. Al Mazem bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العمالقة 42%, madrede 58%.
العمالقة - madrede 1:0

69e minuut.
Al Nard verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nard speelt de bal door. Daar is Talyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. AL Talyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Al Nard geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Al Wuhaibi de bal onder controle te krijgen. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العمالقة 50%, madrede 50%.
العمالقة - madrede 1:0