Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argent Ananas FC
Normal Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Harbi geeft de bal voor. Inworp. bin Hareb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahmoud is nu in balbezit. Mahmoud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
AL Yaseen passt de bal met de wreef. Mahmoud heeft problemen om de bal te vangen. Ghudari rent richting de bal. Mahmoud onderschept slim de pass. Mahmoud haalt uit met een fantastische trap. Al Sulaiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Uthman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdu Omer komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Harbi geeft de bal voor. Mubarak kopt de bal weg. Abdu Omer heeft problemen om de bal te vangen. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani schiet op doel. Msarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Al Nard met een snelle inworp. bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak onderschept slim de pass. Mubarak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abdu Omer met een harde bal richting middenveld. Al Shehhi kopt de bal weg. Mahmoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rashid Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid Suroor speelt de bal door. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani schiet op doel. Abdu Omer kopt de bal weg. Msarri bokst de bal weg.

35e minuut.
bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak onderschept slim de pass. Mubarak speelt de bal door. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
argent - Ananas FC 0:1

40e minuut.
Abdu Rasibi passt de bal zonder na te denken. Al Shehhi is nu in balbezit. Al Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Mahmoud is nu in balbezit. Mahmoud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Al Nard met een sublieme pass. Klungelig pakt Hana Sakhtyani de bal. Rashid Suroor rent richting de bal. Rashid Suroor schiet op doel. Msarri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argent - Ananas FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argent 56%, Ananas FC 44%.
argent - Ananas FC 0:2

49e minuut.
Harbi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Hareb met een snelle inworp. Daar is Al Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Shehhi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Abdu Omer met een snelle inworp. Al Nard rent richting de bal. Met opzet legt bin Metsu zijn tegenspeler op de grond. bin Metsu krijgt een gele kaart. Al Nard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Al Nard kan niet meer verder spelen. El Forouhar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mubarak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hana Sakhtyani de bal. Rashid Suroor rent richting de bal. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Msarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Msarri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
argent - Ananas FC 0:3

89e minuut.
Mubarak speelt de bal door. Klungelig pakt Rashid Suroor de bal. Rashid Suroor passt de bal met de wreef. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
argent - Ananas FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argent 50%, Ananas FC 50%.
argent - Ananas FC 0:4