Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ananas FC argent
4-3-3 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Rashid Suroor rent richting de bal. Hana Sakhtyani rent richting de bal. Abdu Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Msarri met een harde bal richting middenveld. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rasibi maakt een afschuwelijke overtreding. Abdu Rasibi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Abdu Rasibi is nu in balbezit. Abdu Rasibi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mahmoud de bal. Al Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shehhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesmari onderschept slim de pass. Mesmari probeert naar een medespeler te passen. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Msarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rashid Suroor is nu in balbezit. bin Metsu is nu in balbezit. Rashid Suroor onderschept slim de pass. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap. Hana Sakhtyani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Msarri probeert naar een medespeler te passen. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Yaseen begaat een overtreding. Al Jahouri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mesmari met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hana Sakhtyani probeert de bal met de borst te controleren. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - argent 1:0

21e minuut.
Abdu Rasibi passt de bal in één keer door. Mahmoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghudari is nu in balbezit. Mahmoud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ananas FC - argent 1:1

23e minuut.
Mahmoud verovert de bal door een tackle van achteren. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - argent 1:2

43e minuut.
Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesmari passt de bal met de wreef. Rashid Suroor rent richting de bal. Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 42%, argent 58%.
Ananas FC - argent 1:2

53e minuut.
bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed geeft de bal voor. Al Nayhan controleert de bal met de borst. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Msarri met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt bin Al Hufi de bal. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Abdu Rasibi probeert naar een medespeler te passen. Mahmoud rent richting de bal. Mahmoud passt de bal met de wreef. Al Shehhi is nu in balbezit. Al Shehhi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ghudari geeft de bal voor. Inworp. bin Hareb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Al Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Shehhi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Al Sulaiti probeert wanhopig de bal te grijpen. Mahmoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ananas FC - argent 1:3

84e minuut.
Abdu Omer met een sublieme pass. Rashid Suroor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor passt de bal in één keer door. Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri geeft een hoge lob. Abdu Omer is nu in balbezit. Abdu Omer geeft een lange en hoge pass. Hana Sakhtyani springt en kopt de bal. Msarri bokst de bal weg.

89e minuut.
bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak geeft de bal voor. Klungelig pakt Jumaa de bal. Hana Sakhtyani rent richting de bal. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ananas FC 40%, argent 60%.
Ananas FC - argent 1:3