Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
حسن Mohammad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
bin Butti verovert de bal door een tackle van achteren. bin Malik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Malik passt de bal met de wreef. Al Sharji is nu in balbezit. Al Sharji haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
حسن - Mohammad 1:0

12e minuut.
Daar is Abdu Hambari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hambari passt de bal in één keer door. Ibraheem is nu in balbezit. bin Butti verovert de bal door een tackle van achteren. bin Butti geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa speelt de bal door. Daar is El Matsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Malik is nu in balbezit. bin Malik haalt uit met een fantastische trap. bin Al Hareb bokst de bal weg.

23e minuut.
AL Omer geeft de bal voor. bin sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin sayed passt de bal in één keer door. Al Sharji is nu in balbezit. Al Sharji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
bin sayed rent richting de bal. bin Butti verovert de bal door een tackle van achteren. bin Butti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Al Sharji de bal. Al Sharji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ibraheem met een snelle inworp. bin sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Sakhtyani is nu in balbezit. bin sayed verovert de bal door een tackle van achteren. bin sayed geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Salim geeft de bal voor. Inworp. Al Kaabi met de inworp. bin Malik is nu in balbezit. bin Malik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسن 38%, Mohammad 62%.
حسن - Mohammad 1:0

58e minuut.
El Hamdan met een sublieme pass. Al Kaabi met een sublieme pass. bin Hufi rent richting de bal. Al Sharji onderschept slim de pass. Al Sharji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
حسن - Mohammad 2:0

64e minuut.
Doeltrap. Omer met een harde bal richting middenveld. Malallah kopt de bal weg. Daar is Abdu Hambari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
حسن - Mohammad 2:1

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Mansoor de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Al Mutawa neemt de hoekschop. Abdu Hambari krijgt zijn hoofd ertegen. Omer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسن 68%, Mohammad 32%.
حسن - Mohammad 2:1