Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mohammad حسن
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim verovert de bal door een tackle van achteren. Salim speelt de bal door. AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
El Hamdan passt de bal in één keer door. Al Kaabi rent richting de bal. Al Kaabi geeft de bal voor. bin Mohamed springt en kopt de bal. Klungelig pakt Al Anbari de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
El Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. El Matsu met een sublieme pass. bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mohammad - حسن 1:0

31e minuut.
bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar passt de bal zonder na te denken. Inworp. bin sayed met de inworp. El Hamdan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Forouhar kopt de bal weg. Abdu Sakhtyani speelt de bal door. Daar is bin Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ibraheem rent richting de bal. bin Butti rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Butti met een snelle inworp. Al Mutawa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
bin Forouhar passt de bal in één keer door. Daar is El Hamdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Sakhtyani speelt de bal door. AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ... bin Hufi met een sublieme pass. bin Malik is nu in balbezit. bin Malik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohammad 43%, حسن 57%.
Mohammad - حسن 1:0

48e minuut.
bin Al Hareb met een harde bal richting middenveld. AL Omer rent richting de bal. Al Mutawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. AL Omer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. AL Omer kan niet meer verder spelen. EL Ichya komt het veld opgelopen. bin sayed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ibraheem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibraheem haalt uit met een fantastische trap. bin Mohamed maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
bin Butti geeft de bal voor. Inworp. Ibraheem met de inworp. bin Malik is nu in balbezit. bin Malik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohammad 45%, حسن 55%.
Mohammad - حسن 1:0