Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
basselzuhair khhone
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
bin AL Harbi is nu in balbezit. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Harbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khalil Hanna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Hareb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Al Huzayel passt de bal met de wreef. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna passt de bal zonder na te denken. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
bin Yardan geeft een lange en hoge pass. bin Shehhi kopt de bal weg. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. EL Hussain kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
basselzuhair - khhone 0:1

25e minuut.
bin Mustafa passt de bal zonder na te denken. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna speelt de bal door. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Khalil Hanna verovert de bal door een tackle van achteren. Khalil Hanna passt de bal in één keer door. Daar is bin Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ... Abu Khaleel bokst de bal weg.

35e minuut.
Khalil Hanna speelt de bal door. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu speelt de bal door. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sulayman met een snelle inworp. AL Bdeir probeert naar een medespeler te passen. bin Hareb met een sublieme pass. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: basselzuhair 62%, khhone 38%.
basselzuhair - khhone 0:1

59e minuut.
bin AL Harbi rent richting de bal. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hana Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ismail met een sublieme pass. Malallah rent richting de bal. Mohsen onderschept slim de pass. Mohsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hana Ismail probeert naar een medespeler te passen. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Malallah verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mazem heeft problemen om de bal te vangen. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap. Yardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: basselzuhair 55%, khhone 45%.
basselzuhair - khhone 0:1