Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dark knight ENT
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Abdu Ichya met een sublieme pass. EL Serkal is nu in balbezit. EL Serkal speelt de bal door. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
EL Serkal is nu in balbezit. EL Serkal passt de bal met de wreef. Hussain is nu in balbezit. Khalil Hanna onderschept slim de pass. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
AL Hussain speelt de bal door. Abdu Ichya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van EL Serkal. EL Serkal krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Msarri verovert de bal door een tackle van achteren. Msarri met een sublieme pass. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is EL Serkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. EL Serkal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Al Minhali passt de bal met de wreef. Al Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahmad Yousif. Ahmad Yousif krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dark knight 53%, ENT 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dark knight - ENT 0:0

57e minuut.
Huzayel trapt de bal weg van het doel. Hussain kopt de bal weg. Daar is El Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Msarri speelt de bal door. Khalil Hanna rent richting de bal. EL Serkal is nu in balbezit. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ... Yaseen bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Msarri de bal. Al Nahyan rent richting de bal. Al Nahyan probeert naar een medespeler te passen. Al Minhali is nu in balbezit. Al Minhali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Malallah is nu in balbezit. Al Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nahyan passt de bal met de wreef. Al Minhali is nu in balbezit. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap. Huzayel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Khalil Hanna rent richting de bal. EL Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Serkal passt de bal met de wreef. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
AL Hussain is nu in balbezit. AL Hussain probeert naar een medespeler te passen. Al Nahyan heeft problemen om de bal te vangen. Al Minhali is nu in balbezit. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap. Huzayel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dark knight - ENT 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dark knight 34%, ENT 66%.
dark knight - ENT 1:0
ENT