Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khhone dark knight
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Mahmoud Mansur de bal. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Al Serkal geeft de bal voor. Inworp. Al Matsu met een snelle inworp. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hareb passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Abdu Omer de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
bin talyani onderschept slim de pass. Al Nahyan is nu in balbezit. Al Nahyan passt de bal in één keer door. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Al Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Hussain rent richting de bal. Hussain geeft een lange en hoge pass. bin talyani rent richting de bal. bin talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - dark knight 0:1

27e minuut.
Al Nahyan is nu in balbezit. Al Nahyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shehhi de bal. Al Minhali is nu in balbezit. Al Minhali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rasibi probeert naar een medespeler te passen. Mahmoud Mansur probeert naar een medespeler te passen. Malallah probeert naar een medespeler te passen. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani passt de bal zonder na te denken. Yardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
bin Sakhtyani is nu in balbezit. Mahmoud Mansur rent richting de bal. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
khhone - dark knight 1:1

42e minuut.
AL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hussain speelt de bal door. Al Huzayel rent richting de bal. Al Minhali onderschept slim de pass. Al Minhali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 53%, dark knight 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khhone - dark knight 1:1

50e minuut.
Al Huzayel rent richting de bal. bin talyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin talyani met een sublieme pass. Al Minhali is nu in balbezit. Al Minhali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Al Serkal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Huzayel met de inworp. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yaseen met een harde bal richting middenveld. bin Hareb probeert naar een medespeler te passen. Abdu Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna onderschept slim de pass. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hussain geeft een hoge lob. AL Hussain rent richting de bal. AL Hussain passt de bal zonder na te denken. bin Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. bin Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - dark knight 2:1

84e minuut.
Doeltrap. Yaseen met een harde bal richting middenveld. bin Mustafa kopt de bal weg. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Al Nahyan kopt de bal weg. Khalil Hanna controleert de bal met de borst. Mahmoud Mansur is nu in balbezit. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Abdu Omer is nu in balbezit. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abdu Omer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel geeft een hoge lob. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 42%, dark knight 58%.
khhone - dark knight 2:1