Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khhone ENT
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Iba Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen passt de bal zonder na te denken. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. Huzayel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - ENT 1:0

17e minuut.
Iba Mohsen met een snelle inworp. Al Matsu rent richting de bal. Abdu Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu onderschept slim de pass. Al Matsu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Awzai de bal. Awzai geeft een lange en hoge pass. EL Hussain is nu in balbezit. Khalil Hanna verovert de bal door een tackle van achteren. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
khhone - ENT 1:1

22e minuut.
Al Matsu rent richting de bal. Abdu Mugri onderschept slim de pass. Abdu Mugri geeft de bal voor. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Iba Mohsen passt de bal in één keer door. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani passt de bal in één keer door. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - ENT 2:1

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Khalil Hanna de bal onder controle te krijgen. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar geeft een hoge lob. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. Yardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 46%, ENT 54%.
khhone - ENT 2:1

49e minuut.
Abdu Mugri speelt de bal door. Klungelig pakt Abdu Forouhar de bal. Al Matsu begaat een overtreding. Al Matsu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
bin Butti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Minhali met een snelle inworp. EL Serkal rent richting de bal. EL Serkal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
bin Mustafa probeert de bal aan de voet te houden. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali passt de bal in één keer door. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Abdu Mugri probeert naar een medespeler te passen. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi met een sublieme pass. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 38%, ENT 62%.
khhone - ENT 2:1
ENT