Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khhone Mohammad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Salim de bal. Salim geeft een lange en hoge pass. Al Mutawa heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Hambari is nu in balbezit. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - Mohammad 0:1

4e minuut.
Malallah geeft de bal voor. Al Matsu kopt de bal weg. bin Forouhar probeert naar een medespeler te passen. Abdu Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Yardan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - Mohammad 0:2

12e minuut.
bin Butti is nu in balbezit. bin Butti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. EL Baloushi met een snelle inworp. Khalil Hanna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi met een sublieme pass. Khalil Hanna speelt de bal door. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abdu Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Sakhtyani speelt de bal door. Al Huzayel is nu in balbezit. Salim rent richting de bal. Salim passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mutawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hareb probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa geeft de bal voor. Abdu Hambari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malallah met een snelle inworp. Al Mutawa geeft de bal voor. Abdu Hambari heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Khalil Hanna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert bin Hareb de bal onder controle te krijgen. Abdu Sakhtyani rent richting de bal. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
bin Hareb met de inworp. bin Mustafa speelt de bal door. Khalil Hanna is nu in balbezit. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - Mohammad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 56%, Mohammad 44%.
khhone - Mohammad 1:2

64e minuut.
bin Hareb heeft problemen om de bal te vangen. bin Hareb geeft een hoge lob. bin Forouhar probeert de bal aan de voet te houden. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
bin Hareb passt de bal met de wreef. Hana Khetbi is nu in balbezit. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
bin Hareb heeft problemen om de bal te vangen. Al Mutawa is nu in balbezit. Al Mutawa passt de bal in één keer door. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
bin Mustafa is nu in balbezit. Abdu Sakhtyani onderschept slim de pass. Abdu Sakhtyani speelt de bal door. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 45%, Mohammad 55%.
khhone - Mohammad 1:2