Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
حسن basselzuhair
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulayman met de inworp. Klungelig pakt Hana Ismail de bal. Hana Ismail geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert El Habib de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Al Sharji passt de bal zonder na te denken. bin Yardan speelt de bal door. Al Mazem is nu in balbezit. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
El Hamdan kopt de bal weg. bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Fahir geeft de bal voor. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Ibraheem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Malik rent richting de bal. bin Malik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt bin AL Fahir de bal. bin Malik rent richting de bal. bin Malik met een sublieme pass. Al Sharji is nu in balbezit. Al Sharji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
حسن - basselzuhair 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسن 59%, basselzuhair 41%.
حسن - basselzuhair 1:0

48e minuut.
bin AL Fahir geeft een lange en hoge pass. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Ismail. Hana Ismail krijgt een gele kaart. El Habib wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El Habib kan niet meer verder spelen. Sakhtyani komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Abdu Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Forouhar geeft een lange en hoge pass. bin sayed kopt de bal weg. Ibraheem rent richting de bal. Ibraheem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
حسن - basselzuhair 2:0

65e minuut.
Inworp. bin Yardan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin sayed speelt de bal door. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mansoor heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
حسن - basselzuhair 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسن 43%, basselzuhair 57%.
حسن - basselzuhair 2:1