Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khhone حسن
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kaabi geeft een hoge lob. Al Sharji is nu in balbezit. Al Sharji schiet op doel. Yardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Al Sharji verovert de bal door een tackle van achteren. bin Shehhi onderschept slim de pass. bin Shehhi met een sublieme pass. bin sayed rent richting de bal. bin sayed geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
bin Shehhi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt AL Omer de bal. Al Matsu begaat een overtreding. AL Omer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. AL Omer kan niet meer verder spelen. EL Ichya komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna speelt de bal door. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Al Sharji bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sharji passt de bal met de wreef. bin Hareb heeft problemen om de bal te vangen. Al Sharji rent richting de bal. Al Sharji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt bin Mustafa de bal. Al Kaabi rent richting de bal. bin Mustafa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, bin Mustafa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! bin Mustafa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Shehhi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Kaabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Malik heeft problemen om de bal te vangen. bin Malik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 59%, حسن 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khhone - حسن 0:0

48e minuut.
EL Baloushi speelt de bal door. El Hamdan heeft problemen om de bal te vangen. El Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kaabi speelt de bal door. Yardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
bin Omer geeft de bal voor. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi met een sublieme pass. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
khhone - حسن 1:0

63e minuut.
El Hamdan probeert naar een medespeler te passen. bin sayed is nu in balbezit. bin sayed passt de bal in één keer door. Al Sharji bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sharji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
bin Hareb rent richting de bal. Al Sharji onderschept slim de pass. Al Sharji probeert naar een medespeler te passen. bin Malik rent richting de bal. bin Malik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Al Huzayel geeft een hoge lob. Al Matsu geeft een hoge lob. bin Omer heeft problemen om de bal te vangen. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
El Hamdan passt de bal in één keer door. Shehhi rent richting de bal. Al Sharji onderschept slim de pass. Al Sharji schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
khhone - حسن 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 44%, حسن 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khhone - حسن 1:1