Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mohammad basselzuhair
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Abdu Forouhar probeert naar een medespeler te passen. AL Bdeir is nu in balbezit. Abdu Sakhtyani onderschept slim de pass. Abdu Hambari is nu in balbezit. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Salim met een snelle inworp. Abdu Sakhtyani geeft een hoge lob. Sulayman heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Hambari is nu in balbezit. Abdu Hambari schiet op doel. Abu Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdu Forouhar heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Abdu Forouhar probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mohammad - basselzuhair 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohammad 33%, basselzuhair 67%.
Mohammad - basselzuhair 1:0

57e minuut.
Malallah rent richting de bal. Malallah geeft een hoge lob. Salim kopt de bal weg. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. Abu Khaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mohammad - basselzuhair 2:0

62e minuut.
bin Butti rent richting de bal. bin Butti geeft een hoge lob. bin Yardan kopt de bal weg. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abu Khaleel met een harde bal richting middenveld. Al Mazem kopt de bal weg. Abdu Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Abu Khaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohammad 47%, basselzuhair 53%.
Mohammad - basselzuhair 2:0