Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
risk.wau ENT
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
EL Mansoor is nu in balbezit. Awzai onderschept slim de pass. Awzai geeft de bal voor. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
risk.wau - ENT 0:1

6e minuut.
Al Minhali geeft de bal voor. Khalil Hanna rent richting de bal. Al Radwan rent richting de bal. Khalil Hanna onderschept slim de pass. Khalil Hanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Al Minhali neemt de hoekschop. Ahmad Yousif kopt de bal weg. EL Humaid probeert de bal aan de voet te houden. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. Harbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
risk.wau - ENT 0:2

17e minuut.
Al Radwan is nu in balbezit. EL Serkal met een sublieme pass. Mousa Rashid is nu in balbezit. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna schiet op doel. Harbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
risk.wau - ENT 0:3

24e minuut.
Al Radwan met een snelle inworp. Hana Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jawhar passt de bal in één keer door. Al Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Radwan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. EL Mansoor rent richting de bal. EL Mansoor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Forouhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. EL Humaid rent richting de bal. EL Serkal verovert de bal door een tackle van achteren. EL Serkal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ghudari is nu in balbezit. Al Minhali verovert de bal door een tackle van achteren. Al Minhali geeft een lange en hoge pass. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: risk.wau 62%, ENT 38%.
risk.wau - ENT 0:3

54e minuut.
EL Serkal is nu in balbezit. EL Serkal passt de bal zonder na te denken. Hajjaji probeert de bal aan de voet te houden. EL Serkal is nu in balbezit. EL Serkal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Hana Jawhar kopt de bal weg. El Hamdan kan de bal niet met de borst controleren. EL Mansoor is nu in balbezit. EL Mansoor draait met de bal, schiet en ... Huzayel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ghudari rent richting de bal. Mousa Rashid is nu in balbezit. EL Serkal begaat een overtreding. Mousa Rashid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mousa Rashid kan niet meer verder spelen. Huzayel komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ghudari geeft de bal voor. Inworp. Al Minhali met de inworp. EL Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Serkal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
El Hamdan rent richting de bal. Zeer onderschept slim de pass. Zeer passt de bal in één keer door. EL Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Mansoor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
risk.wau - ENT 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: risk.wau 61%, ENT 39%.
risk.wau - ENT 1:3

ENT