Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ENT risk.wau
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
EL Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif speelt de bal door. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Malallah met een snelle inworp. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Khalil Hanna de bal. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hana Humaid kopt de bal weg. Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Serkal is nu in balbezit. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Khalil Hanna passt de bal in één keer door. Daar is Al Minhali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Minhali geeft een lange en hoge pass. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer speelt de bal door. Klungelig pakt EL Mansoor de bal. EL Mansoor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ENT - risk.wau 0:1

37e minuut.
Abdu Forouhar met een snelle inworp. Klungelig pakt EL Serkal de bal. Mousa Rashid rent richting de bal. EL Serkal is nu in balbezit. EL Serkal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zeer is nu in balbezit. EL Mansoor is nu in balbezit. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer haalt uit met een fantastische trap. El Shehhi probeert de bal aan de voet te houden. Huzayel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENT 42%, risk.wau 58%.
ENT - risk.wau 0:1

49e minuut.
Msarri kopt de bal weg. Al Minhali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mousa Rashid is nu in balbezit. EL Serkal verovert de bal door een tackle van achteren. EL Serkal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mousa Rashid is nu in balbezit. EL Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Serkal passt de bal in één keer door. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Msarri speelt de bal door. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna passt de bal zonder na te denken. EL Serkal is nu in balbezit. EL Serkal haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Humaid rent richting de bal. EL Serkal rent richting de bal. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENT 28%, risk.wau 72%.
ENT - risk.wau 0:1
ENT