Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
مختçبيهتجح basselzuhair
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
EL Hussain onderschept slim de pass. bin AL Harbi rent richting de bal. Sulayman begaat een overtreding. Sulayman krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Al Mazem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abed Yaseen komt het veld opgelopen.

36e minuut.
AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. AL Talyani geeft een lange en hoge pass. Sulayman is nu in balbezit. Hana Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Humaid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Darwish onderschept slim de pass. Darwish met een sublieme pass. bin Al Hufi is nu in balbezit. Darwish rent richting de bal. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
مختçبيهتجح - basselzuhair 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مختçبيهتجح 53%, basselzuhair 47%.
مختçبيهتجح - basselzuhair 1:0

70e minuut.
Darwish probeert de bal aan de voet te houden. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap. Abu Khaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
مختçبيهتجح - basselzuhair 2:0

89e minuut.
bin AL Harbi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iba Haroun met een snelle inworp. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish geeft een hoge lob. Abu Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
مختçبيهتجح - basselzuhair 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مختçبيهتجح 35%, basselzuhair 65%.
مختçبيهتجح - basselzuhair 3:0