Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khhone مختçبيهتجح
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
bin Hareb met een sublieme pass. Abdu Harbi rent richting de bal. Darwish met een sublieme pass. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
bin Sakhtyani is nu in balbezit. Al Matsu is nu in balbezit. Al Matsu passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 54%, مختçبيهتجح 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khhone - مختçبيهتجح 0:0

49e minuut.
Al Matsu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. EL Hussain rent richting de bal. EL Hussain geeft een lange en hoge pass. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Abdu Ichya kopt de bal weg. Sulayman controleert de bal met de borst. bin Hareb rent richting de bal. EL Hussain is nu in balbezit. EL Hussain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Humaid met de inworp. bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Darwish geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hana Humaid probeert naar een medespeler te passen. Darwish rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iba Mohsen. Iba Mohsen krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Al Khaleel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al Matsu met een snelle inworp. EL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Hussain geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khhone 49%, مختçبيهتجح 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khhone - مختçبيهتجح 0:0