Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
basselzuhair risk.wau
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 13.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Abdu Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Shehhi is nu in balbezit. Met opzet legt Abdu Sakhtyani zijn tegenspeler op de grond. Abdu Sakhtyani krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Mohsen probeert de bal met de borst te controleren. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
EL Mansoor rent richting de bal. Abdu Sakhtyani is nu in balbezit. EL Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Sakhtyani rent richting de bal. Abdu Sakhtyani schiet op doel. Abu Khaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
EL Humaid rent richting de bal. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem passt de bal in één keer door. Daar is Mohsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohsen schiet op doel. Harbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mohsen rent richting de bal. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Abdu Sakhtyani is nu in balbezit. Shehhi onderschept slim de pass. Shehhi geeft een hoge lob. Mohsen rent richting de bal. Mohsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
basselzuhair - risk.wau 1:0

36e minuut.
Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan onderschept slim de pass. bin Yardan met een sublieme pass. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
basselzuhair - risk.wau 2:0

40e minuut.
Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shehhi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shehhi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: basselzuhair 48%, risk.wau 52%.
basselzuhair - risk.wau 2:0

48e minuut.
Mousa Rashid is nu in balbezit. AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. AL Talyani passt de bal met de wreef. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
basselzuhair - risk.wau 3:0

50e minuut.
EL Mansoor probeert naar een medespeler te passen. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman geeft de bal voor. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
EL Mansoor probeert naar een medespeler te passen. Hana Jawhar rent richting de bal. Hana Jawhar passt de bal zonder na te denken. Abdu Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
basselzuhair - risk.wau 3:1

78e minuut.
Sulayman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert EL Humaid de bal onder controle te krijgen. Mousa Rashid is nu in balbezit. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hana Ismail rent richting de bal. Hana Ismail geeft een lange en hoge pass. Al Radwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mohsen rent richting de bal. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: basselzuhair 44%, risk.wau 56%.
basselzuhair - risk.wau 3:1