Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ENT Mohammad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
El Shehhi rent richting de bal. El Shehhi geeft de bal voor. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim geeft de bal voor. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is bin Hufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalil Hanna is nu in balbezit. bin Hufi rent richting de bal. Khalil Hanna onderschept slim de pass. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ahmad Yousif is nu in balbezit. EL Serkal probeert naar een medespeler te passen. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna schiet op doel. bin Hufi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
bin Butti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Forouhar met een snelle inworp. EL Serkal rent richting de bal. EL Serkal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Khalil Hanna heeft problemen om de bal te vangen. EL Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. El Matsu maakt een afschuwelijke overtreding. El Matsu krijgt een gele kaart. Hana Khetbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Jawhar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENT 52%, Mohammad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ENT - Mohammad 0:0

61e minuut.
Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif met een sublieme pass. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ... bin Al Hareb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ENT - Mohammad 1:0

86e minuut.
bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El Hamdan de bal. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENT 65%, Mohammad 35%.
ENT - Mohammad 1:0
ENT