Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ezb Eersel FC Chechło
Ytaka Tactiek doboju
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Rayman rent richting de bal. Rayman passt de bal zonder na te denken. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Ene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stefanovič is nu in balbezit. Stefanovič passt de bal in één keer door. Michalak heeft problemen om de bal te vangen. Michalak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rayman is nu in balbezit. Rayman probeert naar een medespeler te passen. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel. Hotoleanu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ene probeert naar een medespeler te passen. Rayman rent richting de bal. Rayman speelt de bal door. Daar is Michalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Klonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Michalak is nu in balbezit. Michalak passt de bal zonder na te denken. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. Klonowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Klein met een sublieme pass. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Klonowski niet meer kan verder spelen. Krychowiak komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Klein geeft een lange en hoge pass. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak speelt de bal door. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene haalt uit met een fantastische trap. Krychowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cichacki speelt de bal door. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Pinto Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein draait met de bal, schiet en ... Krychowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ezb Eersel - FC Chechło 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ezb Eersel 59%, FC Chechło 41%.
Ezb Eersel - FC Chechło 0:1

50e minuut.
Klein geeft de bal voor. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opriş krijgt een gele kaart. Michalak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefanovič zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ene de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... Krychowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurzawski komt het veld opgelopen. Molinaro komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Nazar geeft een hoge lob. Inworp. Grochal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rayman geeft een lange en hoge pass. Krychowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Grochal met een sublieme pass. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein speelt de bal door. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Gónzalez Alonso komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gónzalez Alonso geeft de bal voor. Klungelig pakt Ene de bal. Ingelmann rent richting de bal. Ene onderschept slim de pass. Ene draait met de bal, schiet en ... Krychowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurzawski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stefanovič zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal. Krychowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş passt de bal zonder na te denken. Cichacki met een sublieme pass. Predoiu rent richting de bal. Predoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ezb Eersel 68%, FC Chechło 32%.
Ezb Eersel - FC Chechło 0:1