Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarragona Wolves FormulaManager
Wolves 4-3-3 Tactiek 4-3-3 Of
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
38.7 gemiddelde waardering 65.2
matig Schieten uitstekend
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kloss probeert naar een medespeler te passen. Estevan rent richting de bal. Dehaene begaat een overtreding. Estevan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nitu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nitu rent richting de bal. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Estevan is nu in balbezit. Estevan schiet op doel. Tatarkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özal komt het veld opgelopen. Schab komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Nitu is nu in balbezit. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:2

18e minuut.
Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu geeft de bal voor. Estevan is nu in balbezit. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kloss geeft een hoge lob. Dehaene rent richting de bal. Kloss onderschept slim de pass. Kloss geeft een hoge lob. Estevan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:3

23e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een lange en hoge pass. Vásquez rent richting de bal. Estevan is nu in balbezit. Estevan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Estevan rent richting de bal. Corbellini rent richting de bal. Dăncescu onderschept slim de pass. Estevan verovert de bal door een tackle van achteren. Estevan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Şərifov geeft een lange en hoge pass. Özal probeert de bal met de borst te controleren. Özal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Estevan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estevan draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cserhalmi onderschept slim de pass. Vásquez onderschept slim de pass. Vásquez passt de bal met de wreef. Corbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 72%, FormulaManager 28%.
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:3

50e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu onderschept slim de pass. Nitu met een sublieme pass. Vásquez rent richting de bal. Vásquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nitu passt de bal zonder na te denken. Kloss rent richting de bal. Kloss passt de bal met de wreef. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:4

55e minuut.
Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft de bal voor. Mazgaj heeft problemen om de bal te vangen. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Vásquez de bal. Mazgaj rent richting de bal. Estevan is nu in balbezit. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Wiśniowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schab kopt de bal weg. Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft een hoge lob. Vásquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:5

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazgaj de bal onder controle te krijgen. Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft een lange en hoge pass. Vásquez krijgt zijn hoofd ertegen. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:6

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Vass de bal onder controle te krijgen. Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een lange en hoge pass. Estevan rent richting de bal. Estevan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:7

79e minuut.
Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu geeft een lange en hoge pass. Mazgaj kopt de bal weg. Corbellini heeft problemen om de bal te vangen. Corbellini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft de bal voor. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:8

84e minuut.
Klungelig pakt Duró de bal. Duró geeft de bal voor. Vásquez rent richting de bal. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:9

87e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Kloss passt de bal zonder na te denken. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan schiet op doel. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:10

90e minuut.
Nitu rent richting de bal. Nitu geeft de bal voor. Daar is Corbellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estevan rent richting de bal. Estevan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 79%, FormulaManager 21%.
Tarragona Wolves - FormulaManager 0:10