Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Twins Lacivert Sarı
antrenman att Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten formidable
weak Passen excellent
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Adanalı onderschept slim de pass. Palacios onderschept slim de pass. Palacios geeft een hoge lob. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Palacios met een sublieme pass. Klungelig pakt Sztanó de bal. Sztanó met een sublieme pass. Sretenović is nu in balbezit. Sretenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mucuk trapt de bal weg van het doel. Palacios kopt de bal weg. Sretenović rent richting de bal. Sretenović schiet op doel. Mucuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Sretenović de bal. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović onderschept slim de pass. Sretenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:2

9e minuut.
Varjan rent richting de bal. Sztanó onderschept slim de pass. Sztanó speelt de bal door. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:3

10e minuut.
Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna passt de bal in één keer door. Sretenović rent richting de bal. Sretenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:4

13e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. García Cantarero is nu in balbezit. García Cantarero geeft de bal voor. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kiepura passt de bal zonder na te denken. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó passt de bal zonder na te denken. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:5

16e minuut.
Hiçyorulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sretenović is nu in balbezit. Sweeney schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sweeney krijgt een gele kaart. Sretenović raakt geblesseerd tijdens het duel. Sztanó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sretenović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kiepura passt de bal in één keer door. Di Perna rent richting de bal. Di Perna passt de bal in één keer door. Sretenović is nu in balbezit. Sretenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Perna is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Contrada neemt de hoekschop. Di Perna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Balparmak met een harde bal richting middenveld. Pérez Serer kopt de bal weg. Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Contrada geeft de bal voor. Sretenović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sretenović is nu in balbezit. Sretenović geeft de bal voor. Daar is Dziwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Perna rent richting de bal. Di Perna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Di Perna heeft problemen om de bal te vangen. Contrada is nu in balbezit. Contrada passt de bal zonder na te denken. Di Perna rent richting de bal. Di Perna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:6

32e minuut.
Contrada rent richting de bal. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura met een sublieme pass. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Mucuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balparmak kopt de bal weg. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura passt de bal met de wreef. Di Perna rent richting de bal. Di Perna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Contrada probeert naar een medespeler te passen. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna passt de bal in één keer door. Sretenović heeft problemen om de bal te vangen. Sretenović draait met de bal, schiet en ... Mucuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:7

36e minuut.
Varjan rent richting de bal. Sretenović onderschept slim de pass. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović onderschept slim de pass. Sretenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:8

38e minuut.
Balparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó passt de bal met de wreef. Sretenović heeft problemen om de bal te vangen. Sretenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hiçyorulmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Serer de bal. Kiepura met een sublieme pass. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:9

42e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Kiepura rent richting de bal. Kiepura met een sublieme pass. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sztanó met een snelle inworp. Kiepura speelt de bal door. Sretenović rent richting de bal. Sretenović schiet op doel. Mucuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:10

45e minuut.
Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović passt de bal met de wreef. Sweeney onderschept slim de pass. Contrada rent richting de bal. Contrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 74%, Lacivert Sarı 26%.
FC Twins - Lacivert Sarı 0:10

46e minuut.
Adanalı onderschept slim de pass. Kiepura onderschept slim de pass. Kiepura passt de bal zonder na te denken. Sretenović rent richting de bal. Sretenović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Perna rent richting de bal. Di Perna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:11

50e minuut.
Klungelig pakt Di Perna de bal. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura passt de bal zonder na te denken. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović haalt uit met een fantastische trap. Mucuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Perna rent richting de bal. Di Perna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:12

51e minuut.
Sztanó met de inworp. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Di Perna passt de bal met de wreef. Sretenović is nu in balbezit. Sretenović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sweeney de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:13

54e minuut.
Sretenović heeft problemen om de bal te vangen. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović onderschept slim de pass. Sretenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:14

56e minuut.
Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna passt de bal zonder na te denken. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sretenović heeft problemen om de bal te vangen. Sweeney is nu in balbezit. Sretenović verovert de bal door een tackle van achteren. Sretenović draait met de bal, schiet en ... Mucuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:15

62e minuut.
Contrada geeft een lange en hoge pass. Sretenović rent richting de bal. Sretenović passt de bal met de wreef. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Contrada rent richting de bal. Contrada passt de bal in één keer door. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna speelt de bal door. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:16

64e minuut.
Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna onderschept slim de pass. Daar is Di Perna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kiepura met een sublieme pass. Sretenović rent richting de bal. Sweeney legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sretenović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sretenović neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Mucuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Contrada de bal. Contrada met een sublieme pass. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura geeft de bal voor. Daar is Sweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sztanó neemt de hoekschop. Sretenović krijgt zijn hoofd ertegen. Mucuk bokst de bal weg.

71e minuut.
Sweeney geeft een lange en hoge pass. Sretenović geeft een hoge lob. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Mucuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mucuk trapt de bal weg van het doel. Palacios kopt de bal weg. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna schiet op doel. Mucuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanó met een sublieme pass. Sretenović is nu in balbezit. Sretenović haalt uit met een fantastische trap. Mucuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pérez Serer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sztanó de bal. Sztanó speelt de bal door. Sretenović rent richting de bal. Sretenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Balparmak de bal. Sweeney probeert naar een medespeler te passen. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sztanó met een snelle inworp. Kiepura rent richting de bal. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sretenović de bal. Sretenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Inworp. Sztanó met een snelle inworp. Sretenović is nu in balbezit. Kiepura rent richting de bal. Kiepura draait met de bal, schiet en ... Mucuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:17

82e minuut.
Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna speelt de bal door. Sztanó met een sublieme pass. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Contrada de bal. Contrada speelt de bal door. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sretenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sretenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sztanó met een sublieme pass. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna speelt de bal door. Klungelig pakt Sretenović de bal. Sretenović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:18

88e minuut.
Sretenović rent richting de bal. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Lacivert Sarı 0:19

90e minuut.
Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna met een sublieme pass. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović onderschept slim de pass. Sretenović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 86%, Lacivert Sarı 14%.
FC Twins - Lacivert Sarı 0:19