Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat9 f.c BARCAMANIA
Normal Tactiek 4442
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 50
weak Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Sharoyan de bal. Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi passt de bal in één keer door. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Manole is nu in balbezit. Manole passt de bal in één keer door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:1

11e minuut.
Lubicz probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal met de wreef. Eslava rent richting de bal. Eslava schiet op doel. Mikaelyan bokst de bal weg.

11e minuut.
Manole passt de bal in één keer door. Daar is Lubicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubicz passt de bal in één keer door. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Lubicz speelt de bal door. Manole is nu in balbezit. Manole speelt de bal door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Doeltrap. Mikaelyan trapt de bal weg van het doel. Daar is Eslava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babayan kopt de bal weg. Manole heeft problemen om de bal te vangen. Manole schiet op doel. Mikaelyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:2

18e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero passt de bal zonder na te denken. Sorbian is nu in balbezit. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Lubicz is nu in balbezit. Sorbian met een sublieme pass. Eslava is nu in balbezit. Eslava draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Manole passt de bal met de wreef. Khelifi probeert naar een medespeler te passen. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manole is nu in balbezit. Manole draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan bokst de bal weg. Klungelig pakt Babayan de bal. Manole rent richting de bal. Manole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:3

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Khelifi zal de hoekschop nemen. Babayan kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lubicz geeft een lange en hoge pass. Mardanyan heeft problemen om de bal te vangen. Montero rent richting de bal. Montero geeft de bal voor. Eslava maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:4

29e minuut.
Eslava rent richting de bal. Manole rent richting de bal. Manole passt de bal zonder na te denken. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:5

33e minuut.
Khelifi met de inworp. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian passt de bal met de wreef. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikaelyan trapt de bal weg. Khelifi kopt de bal weg. Eslava controleert de bal met de borst. Eslava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:6

35e minuut.
Manole met een sublieme pass. Sorbian rent richting de bal. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava schiet op doel. Mikaelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:7

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khelifi met de inworp. Hambartsumyan rent richting de bal. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Avetikyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Sharoyan de bal. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi geeft een hoge lob. Avetikyan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eslava is nu in balbezit. Eslava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:8

44e minuut.
Vuchev met een sublieme pass. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi geeft een lange en hoge pass. Eslava is nu in balbezit. Eslava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lubicz kopt de bal weg. Sorbian rent richting de bal. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat9 89%, f.c BARCAMANIA 11%.
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:8

47e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eslava de bal. Eslava schiet op doel. Mikaelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:9

50e minuut.
Manole probeert naar een medespeler te passen. Eslava heeft problemen om de bal te vangen. Eslava passt de bal met de wreef. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel. Mikaelyan bokst de bal weg. Khelifi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Khelifi rent richting de bal. Khelifi speelt de bal door. Klungelig pakt Lubicz de bal. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sorbian passt de bal met de wreef. Inworp. Sharoyan met een snelle inworp. Sorbian rent richting de bal. Sorbian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Khelifi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorbian is nu in balbezit. Hambartsumyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorbian moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sorbian kan niet meer verder spelen. Postey komt het veld opgelopen. Manole legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mikaelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:10

61e minuut.
Postey bereikt de bal nog maar net als eerste. Postey passt de bal met de wreef. Eslava rent richting de bal. Eslava haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:11

69e minuut.
Daar is Eslava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postey rent richting de bal. Eslava is nu in balbezit. Eslava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi onderschept slim de pass. Khelifi passt de bal in één keer door. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole passt de bal zonder na te denken. Postey is nu in balbezit. Postey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babayan de bal onder controle te krijgen. Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Postey onderschept slim de pass. Postey schiet op doel. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Avetikyan probeert naar een medespeler te passen. Mardanyan heeft problemen om de bal te vangen. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Postey bereikt de bal nog maar net als eerste. Postey speelt de bal door. Eslava rent richting de bal. Eslava draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Eslava rent richting de bal. Eslava passt de bal met de wreef. Lubicz heeft problemen om de bal te vangen. Postey rent richting de bal. Postey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:12

80e minuut.
Malkhazyan met een sublieme pass. Eslava is nu in balbezit. Postey rent richting de bal. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:13

82e minuut.
Montero speelt de bal door. Klungelig pakt Postey de bal. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:14

83e minuut.
Malkhazyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Avagian de bal. Eslava rent richting de bal. Postey is nu in balbezit. Postey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi geeft een hoge lob. Eslava rent richting de bal. Eslava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat9 86%, f.c BARCAMANIA 14%.
Ararat9 - f.c BARCAMANIA 0:15