Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToTVN Hòn Ngọc Viễn Đông
bbbb Tactiek 4-4-2-ATT
56% Balbezit 44%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten formidable
excellent Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Thành Vinh de bal. Needham rent richting de bal. Needham passt de bal met de wreef. Daar is Bułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bagaziński rent richting de bal. Čelakovský onderschept slim de pass. Čelakovský speelt de bal door. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ... Lopès bokst de bal weg.

7e minuut.
Mosquera Mejía kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Hiệp met een snelle inworp. Needham geeft een hoge lob. Čelakovský springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:1

11e minuut.
Needham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Čelakovský de bal. Dziubiński is nu in balbezit. Čelakovský onderschept slim de pass. Čelakovský geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kőtörő geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojtaś de bal. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelakovský verovert de bal door een tackle van achteren. Čelakovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Needham met een sublieme pass. Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Minh is nu in balbezit. Hoàng Minh geeft een lange en hoge pass. Thành Vinh springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Needham passt de bal in één keer door. Čelakovský rent richting de bal. Čelakovský passt de bal in één keer door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:2

36e minuut.
Tekko probeert naar een medespeler te passen. Brussolo is nu in balbezit. Brussolo geeft de bal voor. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Lopès bokst de bal weg.

40e minuut.
Machado met de inworp. Čelakovský geeft de bal voor. Mosquera Mejía probeert de bal aan de voet te houden. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 53%, Hòn Ngọc Viễn Đông 47%.
ToTVN - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:3

50e minuut.
Batsinilas kopt de bal weg. Klungelig pakt Parisi de bal. Needham speelt de bal door. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ... Lopès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Wojtaś geeft een hoge lob. Inworp. Trung Hiệp met de inworp. Needham geeft een lange en hoge pass. Čelakovský springt en kopt de bal. Lopès bokst de bal weg.

53e minuut.
Needham rent richting de bal. Needham passt de bal met de wreef. Bułka rent richting de bal. Bułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:4

56e minuut.
Hoàng Minh onderschept slim de pass. Hoàng Minh met een sublieme pass. Wojtaś is nu in balbezit. Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Needham is nu in balbezit. Needham geeft een hoge lob. Bułka springt en kopt de bal. Lopès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ingold passt de bal met de wreef. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Needham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Needham krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ingold met een sublieme pass. Parisi rent richting de bal. Parisi probeert naar een medespeler te passen. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Machado met een snelle inworp. Needham met een sublieme pass. Wojtaś is nu in balbezit. Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka schiet op doel. Lopès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bułka geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 69%, Hòn Ngọc Viễn Đông 31%.
ToTVN - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:4