Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1948 Pitesti FC Kamares
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Gunbay passt de bal in één keer door. Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis met een sublieme pass. Koudas is nu in balbezit. Koudas schiet op doel. Necati Öykün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sigrasitis probeert naar een medespeler te passen. Theofanous met een snel genomen vrije trap. Daar is Anastasiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rıfkı verovert de bal door een tackle van achteren. Rıfkı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aggelides de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Sigrasitis kopt de bal weg. Inworp. Hasoğlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kypris geeft een lange en hoge pass. Rıfkı springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Başak met de inworp. Karseras heeft problemen om de bal te vangen. Karseras passt de bal zonder na te denken. Assiotis rent richting de bal. Assiotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 63%, FC Kamares 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1948 Pitesti - FC Kamares 0:0

72e minuut.
Karseras met een snelle inworp. Tüzünkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Assiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Assiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - FC Kamares 0:1

82e minuut.
Hasoğlan kopt de bal weg. Assiotis heeft problemen om de bal te vangen. Pantziaras is nu in balbezit. Assiotis rent richting de bal. Assiotis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rıfkı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rıfkı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - FC Kamares 0:2

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasiou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tüzünkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Assiotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rıfkı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rıfkı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - FC Kamares 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 77%, FC Kamares 23%.
1948 Pitesti - FC Kamares 0:3