Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-08 19:09
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meadow road
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3529
Kuřim FC Fotbal Club Sivela
4-3-1-2 Tactiek 352of
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.2 gemiddelde waardering 35.4
good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen poor


10e minuut.
Diamandi speelt de bal door. Komorous controleert de bal met de borst. Kuneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski schiet op doel. Boudník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Šika geeft de bal voor. Nezamysl rent richting de bal. Nezamysl passt de bal zonder na te denken. Bogdan rent richting de bal. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Diamandi bokst de bal weg. Fuxa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuxa draait met de bal, schiet en ... Diamandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Fotbal Club Sivela 1:0

16e minuut.
Spiegel is nu in balbezit. Spiegel geeft de bal voor. Purăveţ probeert de bal aan de voet te houden. Bogdan rent richting de bal. Bogdan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Domuś probeert naar een medespeler te passen. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Boudník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Topan verovert de bal door een tackle van achteren. Topan geeft de bal voor. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuřim FC - Fotbal Club Sivela 1:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Komorous de bal onder controle te krijgen. Komorous geeft de bal voor. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt haalt uit met een fantastische trap. Boudník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Nezamysl de bal. Nezamysl probeert naar een medespeler te passen. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Fotbal Club Sivela 2:1

41e minuut.
Domuś is nu in balbezit. Domuś passt de bal met de wreef. Geri rent richting de bal. Geri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Komorous de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 48%, Fotbal Club Sivela 52%.
Kuřim FC - Fotbal Club Sivela 2:1

46e minuut.
Topan rent richting de bal. Fuxa onderschept slim de pass. Domuś is nu in balbezit. Fuxa verovert de bal door een tackle van achteren. Fuxa draait met de bal, schiet en ... Diamandi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Boudník maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Losna speelt de bal door. Nezamysl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezamysl passt de bal zonder na te denken. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Fotbal Club Sivela 3:1

59e minuut.
Losna probeert naar een medespeler te passen. Nezamysl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezamysl probeert naar een medespeler te passen. Bogdan rent richting de bal. Bogdan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Nezamysl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nezamysl probeert naar een medespeler te passen. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dalea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Domuś geeft een hoge lob. Holický bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Boudník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Domuś speelt de bal door. Daar is Geri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geri speelt de bal door. Purt bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 40%, Fotbal Club Sivela 60%.
Kuřim FC - Fotbal Club Sivela 3:1