Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-10 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bulgaria U21 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14494
Bulgaria U21 Suomi U21
5-2-3 Tactiek Talent3.71!!1
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
44.5 gemiddelde waardering 51
goed Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Yanev rent richting de bal. Yanev passt de bal zonder na te denken. Bangov is nu in balbezit. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvisalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Suomi U21 0:1

6e minuut.
Tihilä onderschept slim de pass. Skenderov verovert de bal door een tackle van achteren. Skenderov geeft een hoge lob. Iochev is nu in balbezit. Iochev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sokerov passt de bal zonder na te denken. Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev passt de bal met de wreef. Yanev rent richting de bal. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Porrasvaara neemt vlug de vrije trap. Skenderov heeft problemen om de bal te vangen. Hirvonen is nu in balbezit. Hirvonen draait met de bal, schiet en ... Parishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Suomi U21 0:2

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ralev stond buitenspel. Kemiläinen neemt vlug de vrije trap. Hirvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvonen haalt uit met een fantastische trap. Parishev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Aleksandrov passt de bal zonder na te denken. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tihilä. Tihilä krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Inworp. Sokerov met een snelle inworp. Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev geeft een hoge lob. Iochev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen passt de bal in één keer door. Hirvonen rent richting de bal. Hirvonen geeft de bal voor. Ruokola springt en kopt de bal. Parishev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Suomi U21 0:3

43e minuut.
Ruokola kopt de bal weg. Aleksandrov heeft problemen om de bal te vangen. Hirvonen verovert de bal door een tackle van achteren. Hirvonen geeft de bal voor. Järvisalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 50%, Suomi U21 50%.
Bulgaria U21 - Suomi U21 0:3

55e minuut.
Buitenspel voor Järvisalo. Goede buitenspelval van de verdediging. Grigorov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuokkola komt het veld opgelopen. Slavkov komt het veld opgelopen. Sainio komt het veld opgelopen. Vihriälä komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Sainio de bal onder controle te krijgen. Bangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainio verovert de bal door een tackle van achteren. Sainio geeft een hoge lob. Vihriälä krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Suomi U21 0:4

65e minuut.
Ribchev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tuokkola kopt de bal weg. Aleksandrov rent richting de bal. Hirvonen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hirvonen de bal. Hirvonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hirvonen is nu in balbezit. Hirvonen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Enev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Suomi U21 0:5

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuokkola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleksandrov rent richting de bal. Hirvonen onderschept slim de pass. Hirvonen haalt uit met een fantastische trap. Parishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Suomi U21 0:6

89e minuut.
Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev geeft een hoge lob. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Korjus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Suomi U21 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 48%, Suomi U21 52%.
Bulgaria U21 - Suomi U21 1:6