Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Basztowa FC Piła
433 real Tactiek Pierwsza
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten excellent
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon met een sublieme pass. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Papagnone kopt de bal weg. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Dulać bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone onderschept slim de pass. Papagnone haalt uit met een fantastische trap. Etchart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:1

9e minuut.
Cannon met een sublieme pass. Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Kousal verovert de bal door een tackle van achteren. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa draait met de bal, schiet en ... Etchart bokst de bal weg.

11e minuut.
Brault verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon is nu in balbezit. Cannon probeert naar een medespeler te passen. Gammeltoft Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Gammeltoft Hansen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Cossalter is nu in balbezit. Cossalter geeft een hoge lob. Papagnone kopt de bal weg. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Weselik probeert naar een medespeler te passen. Papagnone kan de bal niet met de borst controleren. Dulać bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone verovert de bal door een tackle van achteren. Papagnone haalt uit met een fantastische trap. Etchart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Kousal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gammeltoft Hansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papagnone neemt de penalty, wat een uithaal! Etchart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dulać geeft de bal voor. Inworp. Hamák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cannon passt de bal in één keer door. Weselik is nu in balbezit. Yusifoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weselik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Weselik kan niet meer verder spelen. Schitelea komt het veld opgelopen. Uštěkl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dulać bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Gammeltoft Hansen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone passt de bal in één keer door. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Kousal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cannon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Papagnone is nu in balbezit. Papagnone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:2

34e minuut.
Zabawa geeft een hoge lob. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone geeft een hoge lob. Kousal heeft problemen om de bal te vangen. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:3

42e minuut.
Hurmuzachi met een sublieme pass. Hamák rent richting de bal. Hamák passt de bal met de wreef. Gammeltoft Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Gammeltoft Hansen schiet op doel. Etchart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cannon zal de hoekschop nemen. Daar is Tufano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dulać de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Basztowa 80%, FC Piła 20%.
FC Real Basztowa - FC Piła 0:4

47e minuut.
Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon passt de bal in één keer door. Papagnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dulać de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cannon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Papagnone maakt een snoekduik en kopt de bal. Etchart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Hamák met een sublieme pass. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Kousal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Etchart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Etchart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon speelt de bal door. Papagnone rent richting de bal. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:5

62e minuut.
Klungelig pakt Tufano de bal. Zabawa is nu in balbezit. Zabawa passt de bal met de wreef. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:6

70e minuut.
Cossalter passt de bal in één keer door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski passt de bal in één keer door. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Kousal onderschept slim de pass. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagnone rent richting de bal. Papagnone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zabawa is nu in balbezit. Voinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Uštěkl met een snel genomen vrije trap. Kousal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen onderschept slim de pass. Gammeltoft Hansen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Papagnone de bal. Schitelea is nu in balbezit. Klungelig pakt Papagnone de bal. Papagnone draait met de bal, schiet en ... Etchart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:7

88e minuut.
Hamák onderschept slim de pass. Hamák passt de bal in één keer door. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen passt de bal met de wreef. Hamák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Etchart trapt de bal weg. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa probeert naar een medespeler te passen. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - FC Piła 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Basztowa 74%, FC Piła 26%.
FC Real Basztowa - FC Piła 0:8