Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Larryfki FC Bastion
W4 Tactiek 5-2-3 press
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
46.3 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten outstanding
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk probeert naar een medespeler te passen. Gmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:1

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochocki trapt de bal weg. Fryc kopt de bal weg. Gmoch rent richting de bal. Gmoch draait met de bal, schiet en ... Ochocki bokst de bal weg. Klungelig pakt Rusin de bal. Gmoch rent richting de bal. Gmoch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:2

21e minuut.
Azoulay geeft een lange en hoge pass. Rusin kopt de bal weg. Klungelig pakt Arregin de bal. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Drabij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jakubczyk is nu in balbezit. Jakubczyk passt de bal zonder na te denken. Gmoch rent richting de bal. Gmoch draait met de bal, schiet en ... Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jałocha de bal. Kołodziejewski is nu in balbezit. Kołodziejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sołtys met een sublieme pass. Kurzawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gmoch rent richting de bal. Gmoch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jakubczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Rusin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fryc zal de hoekschop nemen. Kołodziejewski krijgt zijn hoofd ertegen. Ochocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gmoch rent richting de bal. Kołodziejewski is nu in balbezit. Jałocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gmoch is nu in balbezit. Gmoch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:3

43e minuut.
Bednarz passt de bal met de wreef. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jałocha zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jałocha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larryfki 60%, FC Bastion 40%.
Larryfki - FC Bastion 0:3

46e minuut.
Rusin rent richting de bal. Rusin passt de bal in één keer door. Kołodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejewski schiet op doel. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Jakubczyk is nu in balbezit. Daar is Jakubczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubczyk geeft een hoge lob. Kołodziejewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:4

52e minuut.
Kurzawski geeft de bal voor. Rusin kopt de bal weg. Langowski geeft een lange en hoge pass. Gmoch rent richting de bal. Gmoch draait met de bal, schiet en ... Ochocki bokst de bal weg. Kołodziejewski is nu in balbezit. Kołodziejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:5

59e minuut.
Bednarz speelt de bal door. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski met een sublieme pass. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ... Drabij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jakubczyk passt de bal zonder na te denken. Gmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmoch passt de bal zonder na te denken. Kołodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejewski haalt uit met een fantastische trap. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cach kopt de bal weg. Jakubczyk is nu in balbezit. Faron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faron krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Rusin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garcia komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cach onderschept slim de pass. Cach geeft een hoge lob. Gmoch rent richting de bal. Gmoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:6

80e minuut.
Rosiecki rent richting de bal. Kołodziejewski onderschept slim de pass. Gmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmoch schiet op doel. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:7

82e minuut.
Jakubczyk is nu in balbezit. Jakubczyk passt de bal in één keer door. Gmoch rent richting de bal. Gmoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:8

83e minuut.
Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Gmoch rent richting de bal. Gmoch schiet op doel. Ochocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larryfki - FC Bastion 0:9

89e minuut.
Fryc is nu in balbezit. Rosiecki verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołodziejewski. Kołodziejewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larryfki 63%, FC Bastion 37%.
Larryfki - FC Bastion 0:9