Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.s. fuorirosa AS Cajeta
kalinifta Tactiek 4V3|L
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
39.2 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Lombaerts kopt de bal weg. Michellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj onderschept slim de pass. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - AS Cajeta 0:1

10e minuut.
Lombaerts is nu in balbezit. Lombaerts geeft een lange en hoge pass. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella haalt uit met een fantastische trap. Randacciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Machabeli passt de bal zonder na te denken. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Daveri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daveri krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Avenia speelt de bal door. Machabeli is nu in balbezit. Machabeli met een sublieme pass. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru geeft de bal voor. Randacciu bokst de bal weg. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - AS Cajeta 0:2

19e minuut.
Machabeli passt de bal zonder na te denken. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella passt de bal in één keer door. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - AS Cajeta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 57%, AS Cajeta 43%.
a.s. fuorirosa - AS Cajeta 0:3

46e minuut.
Buchta komt het veld opgelopen. Thế Phúc komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lombaerts passt de bal zonder na te denken. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta passt de bal met de wreef. Ozzella rent richting de bal. Ozzella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Randacciu trapt de bal weg. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts geeft een hoge lob. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella haalt uit met een fantastische trap. Randacciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - AS Cajeta 0:4

50e minuut.
Daar is Lombaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombaerts geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ugáz de bal. Ozzella rent richting de bal. Ozzella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ugáz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porru zal de hoekschop nemen. Buchta rent richting de bal. Buchta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Machabeli is nu in balbezit. Machabeli geeft de bal voor. Porru kopt de bal weg. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Thế Phúc passt de bal zonder na te denken. Ozzella rent richting de bal. Ozzella passt de bal in één keer door. Buchta rent richting de bal. Buchta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Diverio onderschept slim de pass. Diverio passt de bal in één keer door. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta onderschept slim de pass. Buchta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jirák is nu in balbezit. Thế Phúc onderschept slim de pass. Thế Phúc geeft een lange en hoge pass. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta draait met de bal, schiet en ... Randacciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Michellati met een sublieme pass. Diverio rent richting de bal. Diverio geeft de bal voor. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro schiet op doel. Krepsa bokst de bal weg.

83e minuut.
Caldara neemt vlug de vrije trap. Machabeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Finotti zijn tegenspeler op de grond. Finotti krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Thế Phúc met een sublieme pass. Machabeli heeft problemen om de bal te vangen. Machabeli geeft de bal voor. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Randacciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Diverio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Phúc rent richting de bal. Thế Phúc geeft de bal voor. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 56%, AS Cajeta 44%.
a.s. fuorirosa - AS Cajeta 0:4