Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nereafc FormulaManager
Bestia Tactiek 4-3-3 Of
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
62.8 gemiddelde waardering 71.2
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Inworp. Feltrino komt het veld opgelopen. Kloss komt het veld opgelopen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özal komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Tyczkała speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges passt de bal zonder na te denken. Ribas is nu in balbezit. Ribas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Vásquez de bal. Nørregård rent richting de bal. Renger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nørregård raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nørregård neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ravelo met een sublieme pass. Daar is Schab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schab met een sublieme pass. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal met een sublieme pass. Schab rent richting de bal. Schab geeft de bal voor. Estevan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 0:1

45e minuut.
Ravelo passt de bal in één keer door. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård passt de bal in één keer door. Estevan rent richting de bal. Estevan schiet op doel. Pascalin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özal neemt de hoekschop. Nørregård springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 53%, FormulaManager 47%.
Nereafc - FormulaManager 0:1

53e minuut.
Borges met een sublieme pass. Tyczkała is nu in balbezit. Tyczkała met een sublieme pass. Ribas is nu in balbezit. Ribas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård rent richting de bal. Nørregård draait met de bal, schiet en ... Pascalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 0:2

62e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal met een sublieme pass. Daar is Nørregård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Pascalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 0:3

66e minuut.
Kloss passt de bal in één keer door. Corbellini probeert naar een medespeler te passen. Mészöly is nu in balbezit. Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørregård schiet op doel. Pascalin bokst de bal weg. Minh Trung kopt de bal weg. Komar heeft problemen om de bal te vangen. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård draait met de bal, schiet en ... Paal! Minh Trung onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schab neemt de hoekschop. Nørregård springt en kopt de bal. Pascalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 0:4

78e minuut.
Renger speelt de bal door. Ravelo probeert naar een medespeler te passen. Özal met een sublieme pass. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan haalt uit met een fantastische trap. Pascalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kloss geeft een hoge lob. Estevan kopt de bal weg. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Pascalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 54%, FormulaManager 46%.
Nereafc - FormulaManager 0:4