Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC Laranjeiras
agora vai Tactiek 352t
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 42.4
average Schieten good
average Passen average
good Verdedigen good


5e minuut.
Begala rent richting de bal. Begala passt de bal in één keer door. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tiutiu de bal onder controle te krijgen. Ghişoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Begala rent richting de bal. Gervasi onderschept slim de pass. Gervasi passt de bal zonder na te denken. Cramer rent richting de bal. Cramer haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu bokst de bal weg. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz geeft een hoge lob. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão verovert de bal door een tackle van achteren. Barradão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Turbatu de bal onder controle te krijgen. Budzel is nu in balbezit. Barradão onderschept slim de pass. Barradão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spurna de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal zonder na te denken. Uribarri probeert naar een medespeler te passen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kłósek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea met een sublieme pass. Daar is Barradão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barradão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kłósek met een sublieme pass. Kijoś rent richting de bal. Comeyne is nu in balbezit. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 58%, Laranjeiras 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canarinho FC - Laranjeiras 0:0

55e minuut.
Villanueva geeft een hoge lob. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kargılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui is nu in balbezit. Met opzet legt Targosz zijn tegenspeler op de grond. Anzoátegui wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Budzel zijn tegenspeler op de grond. Budzel krijgt een gele kaart. Dobrea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dobrea kan niet meer verder spelen. Gutowski komt het veld opgelopen. Daar is Comeyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś rent richting de bal. Spurna begaat een overtreding. Spurna krijgt een gele kaart. Kijoś wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kijoś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dizdeşen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 67%, Laranjeiras 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canarinho FC - Laranjeiras 0:0