Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joacaba Team A.F.Bets
Attack Tactiek Nova Temporada
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Graaven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Graaven met de inworp. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:1

6e minuut.
Borba verovert de bal door een tackle van achteren. Borba passt de bal met de wreef. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:2

9e minuut.
Vilar met een sublieme pass. Baranowski speelt de bal door. Borba geeft de bal voor. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi schiet op doel. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Semmeling rent richting de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:3

13e minuut.
Suassuna is nu in balbezit. Suassuna geeft een hoge lob. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Pedregosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:4

23e minuut.
Inworp. Borba met de inworp. Sephadi geeft de bal voor. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:5

24e minuut.
Semmeling draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu heeft problemen om de bal te vangen. Tomazzi is nu in balbezit. Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:6

26e minuut.
Tomazzi is nu in balbezit. Graaven verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu met een sublieme pass. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:7

27e minuut.
Borba geeft een hoge lob. Semmeling rent richting de bal. Pedregosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Semmeling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Semmeling neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sorriso bokst de bal weg. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:8

35e minuut.
Sephadi geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Semmeling de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Borba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedregosa de bal. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 76%, A.F.Bets 24%.
joacaba Team - A.F.Bets 0:8

46e minuut.
Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven geeft de bal voor. Klungelig pakt Pedregosa de bal. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Semmeling rent richting de bal. Tomazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semmeling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomazzi met een sublieme pass. Semmeling wilt de vrije trap nemen. Sorriso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:9

49e minuut.
Sephadi onderschept slim de pass. Vilar is nu in balbezit. Sephadi verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi geeft de bal voor. Semmeling maakt een snoekduik en kopt de bal. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:10

53e minuut.
Sirnes kopt de bal weg. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi passt de bal in één keer door. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Graaven passt de bal zonder na te denken. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba met een sublieme pass. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Borba speelt de bal door. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Felix is nu in balbezit. Semmeling onderschept slim de pass. Semmeling met een sublieme pass. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ingerslev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tomazzi de bal. Semmeling rent richting de bal. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu geeft een lange en hoge pass. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:11

68e minuut.
Baranowski met een sublieme pass. Sirnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirnes met een sublieme pass. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sorriso probeert naar een medespeler te passen. Graaven kopt de bal weg. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:12

90e minuut.
Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Semmeling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - A.F.Bets 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 81%, A.F.Bets 19%.
joacaba Team - A.F.Bets 0:13